Gallery

Tuesday, January 19, 2010

PN919 test shots...

hye..ni hasil test shots camera yg aku beli kat flea market tuh..layan~























PN919
panoramic mode
DNP centuria 200

9 comments:

++[sexyinred]++ said...

suka no.8 & yg last sekali

Amsyar said...

mak aih, best la gmbar !

ahleng ariKen said...

thnaks weh :D

ahleng ariKen said...

thanks

Belle.Shaff said...

beli camera ni brape harga dia?

ahleng ariKen said...

belle..cam ni beli yg 2nd hand kat flea market...tak sampai RM10..kalo nak beli baru rasanya hampir tak dapat kot skang ni..kat ebay maybe ade

johannaffendy said...

cantikk. macam screenshot dari movie bila ada border hitam tu.

ahleng ariKen said...

thanks johan :D

saye kerink said...

flea market dekat mana ada jual benda2 mcm ni aa? tak pernah tahu pun pasal flea market ni. menarik! sangat menarik!

~~~adore ;]