Gallery

Friday, November 30, 2012

Rainy Klang 30 Nov. 2012

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Thursday, November 29, 2012

Perjuangan yang belum selesai.

Adab berjalan,mesti ke depan,tempuh rintangan,susah kan bertukar senang.adakah aku orang yang beradab?

Photobucket


Hiking Bukit Kapur

Bukit Kapur ni jiran kepad Bukit Tabur..Cuma dia tak se-best Bukit tabur la..track dia lebih mudah sket dari bukit tabur,and view dia tak se-best bukit tabur...Titik..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket



Monday, November 5, 2012

Bagaikan Langit

testing2 buat stop motion time bosan2 tadi


Photobucket


Thursday, October 18, 2012

hujan

sekali sekala jadi budak2 mandi hujan best jugak..haha..

Photobucket

Tuesday, October 16, 2012

Tuesday, September 4, 2012

low key shots of my cat

evening light that passing through the window into our house just lovely..


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tuesday, August 28, 2012

just me and my cat

musim hujan,nak kelauq jd malas,so mengadap komputer jelah..internet pulak slow,so main benda2 mcm ni jelah gamaknye..


 Photobucket Photobucket Photobucket

Sunday, August 19, 2012

Salam Aidilfitri

Photobucket

Thursday, August 16, 2012

bermain dgn filters

aku agak suka jugak filter artistic->cutout yg ada kat fotosop ni..cool..sementara nak tunggu waktu berbuka,layan main2 dgn fotosop.Gambo asal amek guna compact ir

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Norish Karman

Tag along dgn fotografer senior utusan,esaimen shoot raya artis veteren utk majalah urtv..Norish Karman dah pun dlm golongan artis veteren ye..huhu..tp dia ni bagus..skrang ni giat dgn ceramah motivasi di samping kerjaya sbg pelakon..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket sebahagian artis veteren yg terlibat masa shoot aritu..

Friday, August 3, 2012

Pre wedding

Gambar sekitar sesi shooting pre wedding sebelum start intern itu ari..mcm biasa..aku tak minat sangat nak shoot benda2 ni..tp sebab job ni shoot n burn je so aku amek jelah jugop...layan

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket