Gallery

Wednesday, December 23, 2009

candid photo contest



ini kontes yg baru gua join...sebagai tanda prihatin gua,sape yg baca entri ni,wajib join entri ni..haha..'baru la meriah ye anak-anak sekalian',pesan cikguku..

klik link ini utk join kontes ini :P


trimas kpd hana ahmad yg dh join dulu kontes ini,secara tak langsung membolehkan gua tahu tentang wujudnya kontes ini :D


foto rantai 2009

saja nak share walaupun x cantek..nak tngok yg selebihnya?masok fb gua.
ini hasil dari smena 8m dan litos biru mase rantai itu hari..bnyak yg x jadi

84420033

84420030

84420028

84420026

84420021

84420020

84420019

84420011

84420002

84480035

84300016

84480025

84480020

84480013

84480001

84390010

84390009

84390006

84390004

84390002

84400014

84400009

84400008

84400005

84300026

84300023

84300014

84300011

Tuesday, December 22, 2009

lomoroom lomokids rantai 2009?

RANTAI ART 2009 mmg best walau tak semeriah taon lepas..lomokids pnya penangan la yg pling meriah..tngok la lomoroom hasil 2 hari tak tido



-haha..mcm sial




-gua pendek...sial

video
sorry la rekod gne cam fon jek :D


tunggu gambar2 yg dh gua hantar ke dai utk di develop ye smua :D

Monday, December 21, 2009

aku sudah pulang

yea!!!kembali ke penang..(tu pon nak citer?ntah pape)

-thanks kpd smua yg tlg tntang jalan dan sukacita dimaklumkan saya terselamat dari kesesatan..thanks sngat2..

-thanks kpd smua lomokids yg baek hati dan sporting!mmg mcm satu family yg bahagia.best!

-thanks kpd smua yg sudi baca entri ini..


-ok..gua dh nak tido...minggu depan gua bngun la...caww