Gallery

Sunday, January 8, 2012

Manipulasi imej

Manipulasi imej, pandangan profesional dari bidang yg berlainan
Mingguan Malaysia
Ahad 08 Januari 2012
Fotograf | Muka Surat 23
Persatuan Alumni Fotografi UiTM Malaysia (EXPOSE)

bahan bacaan yg menarik

klik gambo utk lihat gambo saiz besaq atau read online

Photobucket

5 comments:

hanaahmad said...

Hey Ahleng, nak tanya/minta pendapat sedikit. AKu macam berminat nak beli camera infrared tu dan sekarang macam berminat juga nak beli lomo digital camera (harga lebih kurang sama). Kau rasa mana yang lebih patut/berbaloi aku beli. Kalau ikutkan dua-dua cantik. Mohon pendapat. ;)

ahleng ariKen said...

compact infrared harus lebih diutamakan..sbab kamera digital lomo ni mcm kamera fon je pun..hoho..baik guna kamera fon je..so,digital infrared kamera..pilih yg versi yg betul2 menawan hati sebab kalo tak terpaksa nak kena edit tukaq kaler(buang masa). ;)

tp that campactinfrared cun utk shoot..mlm hancur la rite..tp still boleh guna :)

digital lomo pon hancur jugak kalo guna mlm rasanya ;)

kesimpulannya,infrared lg best,dan tak ramai sangatorg yg guna,keunikan adalah suatu yg interesting ;)

ahleng ariKen said...

compact infrared harus lebih diutamakan..sbab kamera digital lomo ni mcm kamera fon je pun..hoho..baik guna kamera fon je..so,digital infrared kamera..pilih yg versi yg betul2 menawan hati sebab kalo tak terpaksa nak kena edit tukaq kaler(buang masa). ;)

tp that campactinfrared cun utk shoot..mlm hancur la rite..tp still boleh guna :)

digital lomo pon hancur jugak kalo guna mlm rasanya ;)

kesimpulannya,infrared lg best,dan tak ramai sangatorg yg guna,keunikan adalah suatu yg interesting ;)

hanaahmad said...

okay thanx bagi pendapat. kalau gitu aku harus utamakan infrared la. lagi satu. infrared kan banyak dia punya jenis, ada hello kity la, apa la..mana lebih best? ;)

ahleng ariKen said...

miss you yg saya nampak ramai org suka :)