Gallery

Tuesday, January 17, 2012

kembali ke syurga

setelah lama di kota shah alam sampai naik tepu otak,akhirnya pulang jugak aku ke kampung..rumah..syurgaa..haha

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

4 comments:

Fndy said...

power aleng. welcome home

hanaahmad said...

Assalam Ahleng. Aku dah dapat dah camera infrared. Tapi nak tanya, aku beli pakej C.iR-02. Kalau beli dapat sekali memory card ke tak eh? dia tulis Memori :
(internal) 32 MB
(external) SD / SDHC slot up to 16 GB.

sbb bila aku snap pic baru dua kali dah memory full. ke aku tak hbs explore lagi cam ni. huhu. atau aku kena beli memory card lain? sorry tanya ko lak, sebab nak confirmkan dengan ko dulu. nanti malu je tanya kat depa.

anas saifuddin said...

power gila ahlengg!

hanaahmad said...

tak jumpa lak memori kad dalam pakejing tu. dah cari tu jumpa. tu yang pelik tu. maknanya memang akan dapat sekali la yek?