Gallery

Wednesday, August 17, 2011

Tips Fotografi-Masukkan Cerita dalam Gambar

1st skali,
terima kasih kepada Tuan Reza Mell sbb dah bnyak curah ilmu kat saya..
so..ilmu ni saya kongsi plak kat followers semua..
moga bermanfaat..
boleh lah kalo nak guna bagi yang ingin memperkukuh gambar yang diambil
and boleh berguna utk yg ingin jauh lebih serious dlm bidang photography ni..
di samping mendapatkan gambar yg sedap mata memandang,gambar akan lebih bermakna bila di selitkan dgn penceritaan yg berkesan..tak gitu :)

kalau ada yang nak nota ni,
boleh pass email kat ruangan komen ok :)

Step by step photography-
How to effectively add messages and stories to your photographs

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket






4 comments:

hanaahmad said...

perkongsian yang berguna ni! :)

Nizam said...

baca haram tak fhm.hehe

ahleng ariKen said...

haha...agak la..xpa..nanti ada masa aku terangkan

ahleng ariKen said...

ala yg penting sblm tekan shutter tu,pahamkan scene..pahamkan subjek,and fikirkan apa yg kita nak sampaikan..ok la tu ;D