Gallery

Wednesday, June 9, 2010

produk baru LOMOGRAPHY!





http://www.geeky-gadgets.com/spinner-camera-captures-360-panoramic-photos-on-film-09-06-2010/


harga tak tahu sebab belum launch lg dekat LSI..360 darjah tudemmm...thanks iskandar@eastmoesbb kasi info..sila la rajinkan diri anda visi blog is si wonderboy kita ye.. :D

5 comments:

Nizam said...

kalo lu prasan johann ada pakai masa kenduri kawen numbel kat ipoh aritu.

ahleng ariKen said...

a'a..tula pasal...dari dulu aku tanya dia pasai camera tu haram taknak share..huhu

ahleng ariKen said...

rupanya jo jd beta tester utk camera tu..jo irg pertama kat malaysia yg guna camera ni..aku pun ade gak la selit rasa bngga sbb antara yg terawal tngok camera ni live..ahaks-ahaks ;P

lomoer said...

pergh!!!best gilaa!!!

Eastmoe Live With Analogue said...

aku tanye johan,dia kate bli kt ebay..tp aku xcaye.mesti ade projek rahsia..mmg terbukti projek rahsia..tp xpe,janji pic i ade kt box kamera ni kn nizam.yess..