Gallery

Saturday, June 12, 2010

mine..


my humble pinhole cameras..3 beradik..kah3....

atas kiri-pinorama dari kotak film(prototaip)
atas kanan-matchbox pinhole camera
bawah-pinhole lomolitos

yg smena korang dah tngok kot..so,tak yah dah la..huhu

lpas ni blajo develop sendiri plak ke kan..senang sket,jimat pun jimat..ye dok?

5 comments:

Amsyar said...

hebat la, bro
diy tuu :D

ahleng ariKen said...

hebat ape nye...kau pun boleh buat..smua org pun boleh buat .. :)

lomoer said...

makin otai ko leng...

ahleng ariKen said...

ah..xdenye otai..gamb tak lawa mcm gambo2 ko pun

Abdul.Fatah.Firdaus (affah) said...

haih. melampau nih. dah lama terasa nak buat. cuma orang betul betul komited (macam kau) boleh buat.

lagi satu, background musik blog kau buat hayun hayun kepala kiri kanan. haha. :)