Gallery

Thursday, November 10, 2011

Kawasan Larangan!

tadi singgah port baik punya..
KAWASAN LARANGAN!
haha..
rumah usang mana tah..
tapi lawa la dari segi nilai seni dia..kah3..
tengok gambo2 kat bawah ni..
benda2 seram pon boleh jd indah..kah3

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
(original light petang tadi..thanks kepada matahari yg dh condong time tu)

Photobucket

Photobucket


8 comments:

hanaahmad said...

fiu...cantik gila! kau edit guna apa bro?

ahleng ariKen said...

ini guna kamera infrared.. :)mmg gambo infrared mcm ni rupanya lebih kurang

hanaahmad said...

ouh yeke....kamera infrared ni mcm lomo ke ?

ahleng ariKen said...

kamera digital,yg dirosakkan sensornya so that kamera tu boleh rekod cahaya infared saja..boleh jugak pakai filter infrared..tp digital ni memerlukan editing dari segi channel swap or hue and saturation..

kalo film plak xyah edit2,beli film infrared dan gunakan dgn filter infrared time shoot..dpat trus mcm ni resultnya lebih kurang

Koyuki said...

aaaaa...cool...kat mn tu?
aku nk ikut la lenkali ko g tangkap gambar bleh...hahaha

ahleng ariKen said...

dekat je dgn rumah aku..jom3 :)

one-na said...

huiiihhh...dasat naa gambar nya .. mmg seni ni.. nice dude!

atiqah said...

nak ikut jugak tangkap gambar kat sini..