Gallery

Thursday, July 14, 2011

KUCENGGGGGG =)

harini luang masa dgn kucing2, and kasi arnab makan..hikhik..
emas..
bahagia yg belum tentu boleh dpat kalau aku dok kat kota shah alam sana..haha..
ini ada bingkisan..
cebisan berlian ptg td..mereka kebahagiaanku :)
berbunga-bungaaa :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

6 comments:

UNA budak BAEQ said...

mmg cun gilaaaaaaaaaaa . dah la kucin tu comel kemainn .kalao masuk contest ni mesti menang ! :)

AyuCandy said...

So cool! Love all the pictures!

hanaahmad said...

comelll...aku selalu nak snap pic kucing tp selalu blur n x dapat sbb kucing dok berlari sne sini. huhu cmne?

ahleng ariKen said...

sama lah..bnyak gak yg blur...nak senang ko gerakkan kamera ikut pergerakan dia..or try amek dari sisi..or guna manual focus n agak kemana dia nk pegi,n bila dia dh masuk kat kawasan in focus,then shoot :)

Abdul.Fatah.Firdaus (affah) said...

ini lens apa pakai ni farid oi?

ahleng ariKen said...

lens murah je..55-200..member aku punya