Gallery

Monday, May 24, 2010

give sprocketholes to medium format film

satu lagi siri album yg rugi...slide film mahal,tp pemprosesan mcm cibai...tngok la...mcm pkai negetif je ha...demm btoi...geram beb..film ni kalo jadi kaler dia lawo gila

holga 120cfn
experimen with frame 6x4.5-experiment masking je pun
kodak e100G expired 2006







5 comments:

Amsyar said...

lain macam kedai tu process. tapi lawa !
sayang warna tak naik sangat ):

lomoer said...

aku rasa dia pakai e-6 chemical la..

zaki shukor said...

macam tak naik warna dia...e-6 kot...

ahleng ariKen said...

kalo pkai e6,kat negetif tu nampak gambo real

ahleng ariKen said...

ini mmg develop c41 ni...kalo e6,kat negetif jadi gambo real... mcm ni

http://www.flickr.com/photos/27940713@N05/3876563844/