Gallery

Monday, May 17, 2010

First outing LOMO PENANG


gambar dari camera razif
gambar dari analog,tak lama lagi ada la tu di group lomo penang.
outing yang best dan bermakna utk semua yg terlibat...semua sporting2..best!
dan KAT PENANG DAH ADA KEDAI JUAL LOMO STUFF AND FILMS! Kat KOMTAR,nama kedai kedai easycam..aku happy walaupun aku mungkin xkan sumbang apa2 hasil...PN919 aku dah xde...india jual besi buruk kebas..daim

8 comments:

Jantan Keparat said...

chanteq!

Amsyar said...

serious ke pasal pn919 kau tu ?
mcam sial je !

ahleng ariKen said...

ini betul2 bro..kalo sblm outing hilang aku tak marah snga...tp ini dh penat pusing penang shoot,skali dgn film2 hilang..fuh...xpe...xde rezeki..huhu

wanny said...

bestnyaaa .
seremban takda geng nak lomo-ing :(

ripsta said...

mohd farid. 28 - 30 aku,budak lomo singapore turun lomo kat penang. roger geng lomo penang.pepehal nanti aku update.

Eastmoe Live With Analogue said...

style la m.farid..aku lame dh x outing reramai neh..

ahleng ariKen said...

nanti trun ramai2 meriahkan penang..keh3 :D

Abdul.Fatah.Firdaus (affah) said...

best uh. farid. ni haa. nak tanya pasal smena lagi. aku pusing nak advance film, tapi dia pusing lama sangat, baru stop. aku takut dia dah lepas beberapa frame dah. betul ke cara aku pusing tuh? uh