Gallery

Tuesday, April 27, 2010

sudah la jatuh ditimpa tangga

aku ingat ada satu je benda buruk yg nak aku tulis kat entry ni..tp 2 rupanya..
pertama,scanner kedai yg aku slalu dev n burn to cd tu rosak dan x taw bila nk pulih..

kedua..smena merangkap bini aku dh masuk ICU,dah mungkin menjadi OKU buat selamanya..
berikut adalah gambo setelah aku dh cuba buat apa yg termampu..tp bahagian atas tu mmg dh xdpat nak wat pape sbb dh pecah..haddooii...sediah sial..

oh ya...tngok dlm gambo tu..ade pinhole lomolitos yg baru je siap..tp..scanner kedai tu rosak..so...haih..babi btoi..tamat..


5 comments:

seluar kerat setengah said...

aku tumpang bersedih leng..

Zulaikha Zulkifli said...

aku pun =(

Amsyar said...

Takpa Farid, bersabar.
Aku kasi kau pinjam Fed/Holga/Smena aku !
Aku cadang nak buat doubles dengan kau, amacam ?
kalau kau sudi, nanti aku hantar, camera, film dgn hadiah tu sekali

ahleng ariKen said...

thanks korang...demm..bini gua dah xde..sunyinye

lomoer said...

alamak...gugurnya sebuah pejuang...xpe leng...bunga bukan sekuntum...boleh carik lagi kan???