Gallery

Saturday, January 2, 2010

edit photo contest :D


kontes lg?ish2..haha

nak join?klik gambo ye...sape bace wajib join :D
jom la weh..meriah sket...
korang kan pandai edit gambo..jom! :D
saya guna gambar ini :D






9 comments:

YobSumo said...

hahahaha baru aku join contest kamera x buruk lepas tahu dr blog kau, ni keluar yg baru pulak!

GhOsToNe said...

chaiyok2!!!

ahleng ariKen said...

yob:haha..tula pasal :D

ghost : thanks..tak harap menang pon :)

Fza.ithu.Zazha said...

haha. comel lak ini pic. :)

ahleng ariKen said...

haha..thanks...dh bace tu,join la cepat ;)

Koyuki said...

jeles
ajar saya edit gambar bleh??

(merayu sambil pegang kepala lutut)
(*__*)

ahleng ariKen said...

haha...koyuki...lbih baik ko yg ajar aku..ini aku amek dua bamga,pastu aku sambung (stitch)

iEnA eLiEnA said...

hye..
rajin gak join contest kn
nk wat iklan..hehe
jom join contest lg satu ni
mane tau berpeluang jd model
:)
do visit my blog & add me as ur referal.hadiah menarik!visit me at :

http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html


jgn lupe letak link sy if u masuk contest ini ye..
hee
gudluck~


Contest INGIN MENJADI MODEL?

Dianjurkan oleh HANNAH TALENT.


Syarat-syarat penyertaan :

1.Terbuka kpd lelaki,kanak-kanak dan wanita (bertudung sahaja)
2.Mestilah menjadi follower Hannah Talent
3.Peserta mestilah mempunyai blog sendiri.Penyertaan tidak akan diterima jika menghantar gambar dan entri ke email kami.
4.Letakkan blog Hannah Talent dlm senarai bloglist anda.
5.Letakkan logo HANNAH TALENT diatas, di sidebar blog anda dan logo tersebut mestilah link ke Hannah Talent.
6.Letakkan hanya SATU gambar yang jelas dan anda beraksi cantik seperti model professional.Gambar tersebut mestilah gambar anda,bukan gambar orang lain.Boleh diletakkan gambar muka sahaja,separuh badan atau gambar penuh satu badan.
setiap 1 ORANG perlu ada 1 BLOG DAN 1 PENYERTAAN sahaja
Bagi kanak-kanak,ibu bapa buatkan 1 blog khas untuk anak mereka...
(TIDAK DIBENARKAN MELETAK GAMBAR BANYAK2,AUTOMATIK DISINGKIR!!)
7.Buat entri mengenai HANNAH TALENT dan sedikit penerangan mengenai contest ini.
8.Sebarkan contest ini dengan cara anda tersendiri.Pastikan di akhir ayat di blog anda tulis begini :
saya mengetahui contest ini dari blog :http://ienaeliena.blogspot.com/2010/01/hannah-talent-ingin-menjadi-model.html (ini adalah penting,sila link kan URL blog tersebut)
9.Didalam entri anda juga perlu ada ayat yg backlink ke HANNAH TALENT.
10.Sila tinggalkan URL contest di page anda di ruangan komen dibawah.
11.Tarikh tutup :13 -01-2010
Jadi...jangan lepaskan peluang keemasan ini ok!

|i∂mϟur∂| said...

nice2..
saya pun join gak... =)