Gallery

Tuesday, January 26, 2010

ARRRGGGHHHighhigh



amacam?mcm lanun tak tajuk entri?haha

entri ni gua tulis lepas wa terbaca kat blog koyuki.

MUKADDIMAH- aiya...lu org sapa nak paksa2 org update blog?!haha

pendahuluan- pada suatu hari,ade org ckap yg kalo kat blog xde tulih pasal cintan geli makwe seksi mahupun pakwe sunyi serta sbgainya,pemilik blog tuh di anggap homo?hurm!

isi penting- pale hotak botak korang(idea spupu aku)!!!
- lanciao! (idea spupu aku gak)

tak semestinya kalo tak sebut tentang cinta,,"oww..dia ni homo"..shit..!
lantak serta suka hati pemilik blog tula nak clita ke tak pasal cinta dia ke tak..mne tahu dye jnis yg baik ke?tak percaya pada cinta monyet mcm korang2 yg mngata kat dye..tak matang btul korang ni..haha..or..ntah2 korang yg homo?maklum le..umat akhir zaman kan suka menunding jari...padahal dye tak sedaq!dorang pun sama..malah lebih teruk..


kesimpulan..bini aku kena rogol dgn aku smlm..ok dh..aku tak homo..bye..



p/s-maap..aku tngh layan lagu reggae dan gelak tak henti time ni..

3 comments:

Dashing Days said...

eh kau x homo la kamu lomo hahahah

ahleng ariKen said...

hahaha...thanks :D

ita cutevirus said...

halu..

im ur new reader...

aku pown setuju ngan statement ko.. sape diorang tu nak judge org homo ke lomo ke..